Tweets van @basbirker

Home

Welkom op de onwijs upgedate-e site van Bas Birker. De enige comedian die 2 keer op een dag het Sportpaleis in Antwerpen vulde (met 200 mensen). Comedian nodig? Op zoek naar een MC? Presentator te kort? Hier vind je hem.

Op dit verse stukje internet vind je bijna alles wat je nog hebt om een echte Birker in huis te halen. Er zijn contactgegevens om de man live te boeken, wat oude video's om te bekijken, de debuut-dvd om te kopen en foto's om boven je bed te hangen. Maar vooral is er vanaf heden de registratie te vinden van de tweede volavondshow SOWIESO - Live in het Sportpaleis. Klik gerust even door naar shop dus en 'support your local/regional/national artists.

Momenteel is Bassie aan het schrijven aan zijn derde soloshow JE MOEDER, waarvoor de tryouts in het najaar gaan plaatsvinden en de grote premiere in januari 2018 in het pittoreske Merksem. Tot die tijd is het vooral buffelen in het gewone stand-up-circuit wat de klok slaat. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon elke zaterdag rond de klok van 08h40 je radiotoestel afstemmen op Radio 2 (De Vlaamse) om te horen wat er allemaal te leren viel uit het nieuws van de week.

Mocht je iets zoeken, maar het niet vinden en denk je dat Bas je daarbij kan helpen? Mail dan gerust naar bas@basbirker.be. Een berichtje op facebook is ook snel gestuurd natuurlijk. Er bestaat zelfs tegenwoordig een heuse vind-ik-leuk-pagina. Vind die gerust leuk!
Er is natuurlijk ook nog altijd twitter. #omdatdatmoetblijkbaar #delinksstaanrechts

Bas Birker: goeie comedy, slechte slogans.