Tweets van @basbirker

Home

Welkom op de gloedjenieuwe, superfrisse en onwijs upgedate-e site van Bas Birker. Comedian nodig? Op zoek naar een MC? Presentator te kort? Hier vind je hem.

Kom je alleen voor nieuws over SOWIESO - Live in het Sportpaleis, ga dan naar nieuws of de speellijst

Op dit verse stukje internet vind je bijna alles wat je nog hebt om een echte Birker in huis te halen. Er zijn contactgegevens om de man live te boeken, wat oude video's om te bekijken, de debuut-dvd om te kopen en foto's om boven je bed te hangen. En mocht je daar niet genoeg aan hebben, dan zijn er ook nog altijd links naar mensen die je misschien WEL wil zien.

Momenteel tourt Bassie samen met 56 paar Allstars langs de Vlaamse cultuurcentra in de nieuwe show SOWIESO. Mede dankzij coach Wim Helsen en sponsor Van Arendonk. Maar natuurlijk kun je ook gewoon komen kijken in het gewone stand-up circuit.
Mocht je iets zoeken, maar het niet vinden en denk je dat Bas je daarbij kan helpen? Mail dan gerust naar bas@basbirker.be. Een berichtje op facebook is ook snel gestuurd natuurlijk. Er bestaat zelfs tegenwoordig een heuse vind-ik-leuk-pagina. Vind die gerust leuk!
Er is natuurlijk ook nog altijd twitter. #omdatdatmoetblijkbaar #delinksstaanrechts

Bas Birker: goeie comedy, slechte slogans.